Sandra Kruisbrink

Naar de Boomgrens

29 februari t/m 18 april 2020

De galerie heeft naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom covid-19, moeten beslissen om de galerie te sluiten voor bezoek. Het voelt niet goed om open te zijn wanneer iedereen wordt verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven. We zijn wel op afspraak open voor maximaal twee personen per keer. En gelukkig beschikken we over een prachtige etalage waardoor de werken uit de tentoonstelling van SANDRA KRUISBRINK evengoed zijn te zien. Mocht u interesse hebben in een werk, sturen we u op aanvraag afbeeldingen van de nog beschikbare werken, de prijzen of andere informatie toe. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@dudokdegroot.nl

Voor een online impressie van de tentoonstelling kunt u kijken op youtube.  Met dank aan Bob Schoo.
 

Sandra Kruisbrink (1961) verbleef recentelijk in Kunstnarhuset Messen in Alvik, een artist residency aan de Hardangerfjord in Noorwegen. Ze begaf zich een aantal weken in een stil landschap van bergen en sneeuw met een uitzicht dat elk uur veranderde. Nieuwe tekeningen zijn te zien in haar solo tentoonstelling.

 

Sandra Kruisbrink (1961) draws nature and landscape. The drawings form thin, transparent landscapes that have been created in an associative and intuitive manner. A world of panoramic tranquil landscapes in which Kruisbrink plays with spatiality, perspective and desolation. In addition to drawing, Kruisbrink uses photography and various printing and cutting techniques, which sometimes literally give the work a layering.

 

Speciaalbier wordt geschonken door 

Sandra Kruisbrink | Naar de Boomgrens